Умови публікації

Положення про авторські права

 

Автори, які подають матеріали до цього збірнику, погоджуються з наступними положеннями:

  • Автори зберігають за собою всі авторські права та одночасно надають збірнику право першої публікації на умовах лізенції Creative Commons Attribution License, що дозволяє розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та первинної публікації в даному збірнику.
  • Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим збірником (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому збірнику.

 


Положення про конфіденційність

 

Імена та електронні адреси, які вказуються користувачами сайту цього збірника, будуть використовуватись виключно для виконання внутрішніх технічних завдань: контакту з користувачами або з рецензентами (редакторами) в процесі підготовки статті до публікації. Вони не будуть поширюватись та передаватись стороннім особам.

Редактори та рецензенти не мають права розголошувати дані, що представленні в рукописах, до їх публікації.


 

Ліцензія Creative Commons
Статті поширюються на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства - Некомерційна - Без похідних творів 3.0 Неадаптована.